Bedrijfsinformatie


IMG_5255 

What’s in it for you!

Trainingen:
– Een trainer met ervaring
– Iemand die makkelijk contact weet te maken met de groep
– Vertaling van theorie naar praktijk
– Praktische voorbeelden
– Uw personeel kan direct de opgedane kennis in de praktijk brengen
– Interactie in de groep
– Je wordt meegenomen in een idee/zienswijze zodat je wellicht dat ene stapje durft te zetten wat je niet had gedacht!

Coaching:
– Betrouwbaar
– Doorvrager
– Kennis van de markt (zowel bedrijfsleven als gezondheidszorg)
– En…. kan vooral goed luisteren!

Projectmanagement:
– Ervaring
– Snel opdoen van kennis
– Eigen vervoer
– Representatief
– Kan schakelen tussen verschillende functies
– Breed inzetbaar van uitvoerend tot management

Congres Planning:
– Voor meer informatie over het plannen van alles rondom bestaande internationale congressen verwijzen wij u door naar de website van Medical Congress Events. www.medicalcongressevents.nl

Euser Consultancy heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen, het coachen van mensen en het leiden van projecten. De kracht van Euser Consultancy in het algemeen:

– Snel kunnen schakelen
– Mensen aanvoelen en op hun gemak stellen waardoor zij zich open kunnen stellen
– Deelnemers ervaren trainingen als positief en inspirerend door de ongedwongen manier van
trainen/lesgeven, het inspelen op wat leeft binnen de groep en het gestelde veilige klimaat
– Enthousiast

“Groei door soms even stil te staan”
We vinden het met z’n allen heel normaal om “druk” te zijn. Door te blijven rennen. De ene activiteit staat nog niet op twitter of de volgende activiteit moet alweer gepost worden op Facebook.
Even stilstaan, de tijd nemen om om je heen te kijken. Te zien hoe je je gedraagt en wie er om je heen staat. Het kan zomaar inzicht geven in je volgende stap…

 

Wie is Esther?

Euser Consultancy richt zich voornamelijk op communicatie in de gezondheidszorg. Communicatie met mensen of in de vorm van het maken van marketingmaterialen of websites.

Als verpleegkundige en later als gespecialiseerd kinderverpleegkundige ben ik mijn loopbaan gestart. Mijn interesse heeft altijd in de psychologie gelegen en ben dit dan ook gaan studeren. Om de studie te bekostigen ben ik in de farmacie gaan werken. Naast trainingen op het gebied van salestechnieken, gespreksvaardigheden en persoonlijke groei heb ik tevens een marketingopleiding afgerond. Ik ben zelf trainingen gaan geven op het gebied van powerpoint, presentatietechnieken, klinische lessen, excel en motiverende gespreksvoering.
Als projectmanager en trainer heb ik een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept was gericht op de optimalisering van collegiale communicatie op de afdeling en het zorgproces rondom de patiënt (LEAN). Verder het inzichtelijk maken van data waardoor de zorgverlener een beter inzicht heeft welke patiënt welke zorg behoeft en het aangaan van gesprekken met patiënten volgens de wijze van motiverende gespreksvoering. Deze projecten heb ik met veel liefde gedraaid op de afdelingen en was telkens weer trots wanneer de data liet zien dat er ook daadwerkelijk verbetering was opgetreden. Ook het loslaten van projecten, wanneer afdelingen het zelfstandig verder uit kunnen bouwen is een fantastische milestone.

In januari 2013 ben ik voor mezelf begonnen met het bedrijf Euser Consultancy. Alle opleidingen en ervaringen komen nu samen op 1 plek. Per opdracht kan ik verschillende kwaliteiten aanspreken en verschillende opdrachten naast elkaar zorgen voor nog meer diversiteit. Ik ervaar het als een privilege om de ene dag adviseur te zijn, de andere dag productmanager en dan weer trainer of coach.